Profil

Vi tror på at det strategiske samarbejde bærer fremtiden i sig selv.

Vores referenceramme er fremtiden

Hos A/S Kurt Hansen er vi et team af kompetente medarbejdere med forskellige baggrunde og erfaringer, men med det til fælles at vi arbejder godt sammen og brænder for det vi laver. Vi arbejder sammen under ét tag, hvor der er højt til loftet, og plads til innovation og spændende ideer.

Med rødder helt tilbage til 1956 har vi en lang historie og en masse års erfaring at trække på. Vores historie skaber et fundament af know how, som giver os et forspring, men når det kommer til vores løsninger, tvinger vi os selv til at tænke nyt. Vores referenceramme er fremtiden.

Vi tror på det strategiske samarbejde

Vi tror på at det strategiske samarbejde bærer fremtiden i sig selv. Som vores kunde vil du ikke blot være vores kunde – du vil være vores partner. For vores erfaring viser, at det er i det nære samspil, at man opnår de bedste resultater.

Din succes er vores målsætning

Vi har altid en ydmyg og nysgerrig tilgang til et nyt samarbejde. Vi stiller de spørgsmål der trænger sig på, for det er sådan vi skaber innovation og nytænkning. Din succes er vores målsætning.

Vi mener at respekt og gensidig tillid er det bedste fundament for et godt og effektivt samarbejde. Og derfor prioriterer vi åbenhed over alt andet – i alle faser af forløbet.

 

Kvalitet i alle ydelser

Dokumentation og kvalitetssikring er  en helt naturlig del af vores arbejde, og vi er certificeret til at arbejde med meget komplekse og følsomme løsninger til fx medico-tekniske formål.

  • ISO-9001
  • ISO-13485

Cases